Texam. Colectii tapet

   
Barynia

Gama coloristica variata care imbina doua mari standarde ale decorarii clasice: moire-ul si shantung-ul. Culorile naturale au fost alese cu grija pentru a se impleti cat mai armonios cu stilul asiatic, in mare cautare azi: de la verdele bambus si galbenul pai, pana la auriul, rosul si negrul clasice. Nuantele usor perlate adauga culorilor naturale o bogatie si o profunzime surprinzatoare.
Hibiscus

Hibiscus dezvolta armonii si contraste in tonuri calde si reci, alb si negru, argintiu si rosu, roz si alb, gri si portocaliu. Modelele, cu reminiscente din anii 70, combina flori mari, stilizate, unde, arabescuri si forme regulate, in mozaic.
  l
Imagine

Colectie de panouri decorative si printuri digitale pe suport textil.
Decorurile sunt reproduceri fidele ale unor opere de arta.
Se urmaresc patru teme:
- vegetala - frunze si plante stilizate
- provensala - scene pasnice si insorite
- clasica - reproduceri ale unor parcuri in stil francez si o o galerie de colonade italiene
- citadina - vederi de sus din Paris si New York.
Se comercializeaza in role de 106 cm latime.
  l
Kanapa

KANAPA e o imitatie superba a efectului «par de inger» care combina un fond pal si cateva culori naturale, usor sidefate. Tonurile metalizate – aur, argint si cupru dau un aer sofisticat. Toate acestea se combina cu frunzele naturale lipite manual pe suport textil, raspunsul spectaculos pentru o clientela in cautarea unor idei originale si totodata extrem de decorative.
  l
Mikado

Are toate caracteristicile necesare unei implementari de succes in hoteluri si cladiri cu mult spatiu destinat decorarii. Desenul tapetului permite o montare verticala aproape invizibila, fara intreruperi si suprapuneri. Gama coloristica este extrem de variata, de la tonuri calde, rosiatice si portocalii pana la cele mai clasice, dar mereu in voga - albul si bejul, cu degradeuri de albastru si verde.
  l
Opium

Opium este pur si simplu arta decorativa supradimensionata, in modul sau de prezentare, la demensiounile peretilor. Culorile folosite raspund tendintelor care merg inspre metalizat si viu colorat: argintiu si auriu satinat, combinate cu rosu si negru, ciocolatiu si turcoaz, bleu si verde.
  l
Peonia

Peonia foloseste fibrele naturale de luffa. Tehnica imprimarii duble da o adancime si o bogatie de tonuri potrivite pentru orice fel de ambianta, de la mat la stralucitor, de la alb la metalic. Foloseste culori contrastive si moderne – ciocolatiu si aramiu, violet si argintiu – sau dulci si sofisticate – gri si argintiu, alb-galbui si bej, pentru cele mai rafinate ambiante. Fibrele de luffa constituie un decor contemporan si in acelasi timp natural. E o propunere interesanta si din punct de vedere al duritatii si rezistentei materialului (480 gr/m²).
  l
Star Dream

Star Dream foloseste o tehnologie exclusiva care permite reproducerea efectului Swarovski pe suport textil, la latime de 140 cm. O rasina densa, care inglobeaza microparticule metalizate, capteaza lumina fara a fi suparator de stralucitoare.
Star Dream foloseste contrastul dintre material si efectul sclipitor al imprimeurilor, matul microfibrelor textile si frumusetea naturala a frunzelor de Hevia. Tonurile uni sunt texturate delicat cu diferite modele de piele. La o comanda de cel putin 300 m liniari se poate alege pentru fundal orice culoare.
   
savana Savana Lodge : imitatie de piele de crocodil, soparla, strut, intr-o gama fantezista de culori, 42 nuante. Tapet vinilic cu vanzare la metru liniar, la 137 cm latime.